До зустрічі, літо!

Сумнівно, що у школяриків нашої парафії буде нагода попрощатися з літом останнього серпневого дня, адже перед святом Першого дзвоника багато метушні. Тому вони вирішили зробити це трішки швидше. І досить оригінальним способом: в аквапарку.

До речі, трапився дивний збіг: поки діти розважалися у Львові, жителі цього міста з парафії св. Архангела Михаїла, що на Сихові, приїхали до Червонограда. О дев’ятій ранку всі ще молилися на спільній літургії, а вже об одинадцятій вирушили туди, де запланували.

Варто звернути увагу на ще одну деталь: відпочивали однаково, проте в різних місцях. Поки львів’яни грілись під сонечком на Комарово, червоноградці плавали в басейнах і з’їжджали з різноманітних гірок. Після двогодинного відпочинку в аквапарку поїхали на екскурсію містом. Не оминули ратушу, Львівський Національний Академічний театр опери та балету ім. Соломії Крушельницької, Латинський кафедральний собор, Вірменську церкву. Слід зазначити, що кожен візит до храму супроводжувався молитвою. А тим часом гості парафії ознайомилися з архітектурними пам’ятками Червонограда, Сокаля, Тартакова та Белза.

Фіналом поїздки стали посиденьки наших дітей у Макдональдсі. І після того приблизно о дев’ятій годині вечора повернулися додому.

Сподіваємося, львів’янам сподобалося побачене і пережите. І надіємося, що літо ще погосподарює разом з осінню і попестить нас сонячними промінчиками.

Оксана Гірчак