XII Архідієцезіальний День Молоді

З 06-08.09.2013 відбулася ХІІ Архідієцезіальна зустріч молоді під гаслом ”Народженні з віри” яка щорічно проходить у Брюховичах. Вперше відбулася ця зустріч 2002р.в суботу перед урочистістю Зіслання Святого Духа. Організаторами були семінаристи та вихователі,які власне і започаткували ці зустрічі.

І цього року тут зібралося чимало молоді серед якої були і ми. Приїхавши нас одразу розподілили по різних групах,щоб ми краще пізнали один одного і поближче познайомилися. Спочатку в нас була невеличка розважальна програма яку влаштувала для нас молодь з парафії cв. Антонія разом зі своїм настоятелем. Потім була вечеря, де ми мали змогу смачно поїсти.

Пізніше молодь з Винників приготувала нам Хресну Дорогу «Ненародженої дитини», після якої о. Назарій виставив Пресвяті Дари та під час Адорації усі мали змогу посповідатися і прийняти Святе Причастя. А на кінець отець поблагословив нас на спокійну ніч. Наступного дня наш день розпочався з молитви та конференції, яку провів семінарист. Далі був сніданок, після якого ми вирушили до Львова, до костелу св. Антонія звідки вирушила процесія з мощами бл. Якова Стрепи. Повернувшись до Брюхович відбулись практичні заняття: театральні, музичні, вокальні, художні, літургійні, та молитовні де ми мали змогу обирати те що нас зацікавило. Опісля був блок покликання для дівчат представлення жіночих орденів і конгрегацій, для хлопців семінарії і чоловічих орденів. Конференцію для дівчат проводили усі присутні сестри, серед яких була наша с. Оксана.

Перед вечерею були танці. Далі виступав семінарист Борис, який розказав нам про своє покликання. Згодом усі присутні змогли побачити презентацію про бл. Івана Павла ІІ яку для нас приготував наш Митрополит Мечислав Мокшицький та розповів про останні дні життя папи. На завершення дня для нас грав гурт ”Кана”, під час виступу ми повеселилися на славу. На цій веселій ноті наше перебування на території семінарії закінчилося.

Хочемо подякувати організаторам і нашому Настоятелеві, о.Миколі,  за можливість гарно провести час та пізнати нових людей!

Мариська, Юcька, Наська

СВІТЛИНИ