Паломництво - реколекції в дорозі.

Паломництво – це особливий та дуже важливий час для кожного християнина. Це такі незвичайні РЕКОЛЕКЦІЇ в дорозі. Цей шлях до Марії — це духовний відпочинок і одночасно жертва. Починаючи з першого дня дороги, відчуваєш страшенний біль ніг,  на наступний день відчуваєш, що на ногах є мозолі, які печуть і дуже заважають. Та й погода не така як би хотілось: то пече сонце, то йде дощ. Але, як би фізично не було б важко в паломництві, останнього дня, коли входиш до Санктуарію, стоячи на колінах перед Дівою Марією, дякуючи Їй за всі благодаті і складаючи всі наміри з якими йшлось, забуваєш про біль, втому, виснаження, а на очах з’являються тільки сльози радості.

Паломництво зі Львова до Більшівець, в якому, ми: Марічка, Юлія, Ліля, Оля, с. Оксана і о. Микола, взяли участь розпочалося, 9 липня зі Святої Літургії в храмі Св. Антонія у Львові, о 7.00. Наша група складалася з 180 паломників з різних місцевостей нашої Архідієцезії в тому числі і з Червонограда і не тільки, якою опікувався о. Петро Франків – францисканець. Було дуже приємно, що один відрізок дороги йшов з нами наш Архиєпископ, Мєчислав Мокшицький.

У дорозі ми молилися словами, співом, танцями, а також слухали конференції, які стали для нас дороговказами на дорозі до Небесного Отця. Не можна не згадати зичливість людей, яких ми зустрічали по дорозі. Насправді з великою радістю сященики та жителі Бібрки, Перемишлян, Липівки та Рогатина зустрічали нас та годували смачною вечерею, сніданком і обідом, а також подбали, щоб усі паломники мали можливість добре відпочити. Нехай Господь винагородить їм за доброту і відкрите серце. 
Ми в свою чергу вдячні Всемогутньому Богові та Пресвятій Діві Марії за успішне закінчення паломництва.

Паломники :)

СВЯТЛИНИ