У нашій парафії, з 12 по 13 січня в Червонограді на старому місті у селищі Новодвірському, відбувся скаутський бівак для хлопців, загону «Пси». На якому були присутні: Андрій, Данило, Денис, Віталік, Богдан, а відповідальними за нас були дівчата: дружинова Оксана Гірчак і загонова Оля Лобойко.

Приїхавши на місце ми розпочали готувати обід, так як вже була 12 година. Потім мали заняття із загоновою, де вивчали всі країни і столиці Європи, а дружинова дала нам завдання зробити карту селища Новодвірського. Перегодя, коли справилися з усіма завданнями мали веселий вечір, де співали, грали в різні ігри і забави. Вслід був апель - підсумок дня і молитва, та відпочинок.

Другий день розпочався також апелем, де ми отримали завдання і приступили до роботи. Затим мали екзамен з вивченого і так як ми скаути Європи, то усі здали його на відмінно. Щасливі пішли готувати обід на який були запрошені гості. Смачно поївши, поприбирались, почистили пічки і поїхали до парафіяльного храму на Святу Месу, якої завершився наш бівак.

Дякуємо о. Миколі, дружиновій Оксані і загоновій Олі за добре проведений час і за знання, які ми мали змогу отримати.

Богдан Лобас

СВІТЛИНИ