Цьогорічний скаутський табір тривав з 27 червня по 4 липня у лісі біля Великих Мостів над річкою, яка має надзвичайно цікаву назву Свиня.

Табір розпочався, як завжди Святою Месою в нашому храмі, затим батьки і о. Микола благословили скаутів і вони сміло вирушили на зустріч пригодам, які їх чекали. Цього року були тільки два загони хлопців – Пси на чолі з загоновим Віталієм і Бобри з загоновим Богданом. Також була коменда і о. Микола, які допомагали у труднощах і слідкували за безпекою у таборі. Перших три дні була піонерка на якій скаути змайстрували чудові кухні у двох загонах та каплицю у якій щодня відправлялася Свята Меса.

Перед скаутами були різні цікаві, але й досить важкі завдання. Дізнавались історію сусідніх місцевостей, брали участь у «Великій грі» та олімпіаді, де проявляли свою кмітливість та стрімкість. Підготовлювали кулінарний та літургійний конкурси, де відкривали свої таланти… А ввечері у скаутів завжди було вогнище, де спілкувались, бавились та співали.

Табір – це чудовий час, який дає змогу пізнати краще себе та розвивати свої здібності, а також згуртовує усіх і навчає піклуватися та допомагати один одному.

Адміністратор

СВІТЛИНИ