Першою неділею грудня Католики розпочали Адвент

Приходом новонародженого Ісуса передує час очікування, який дає нам можливість достойно зустрітися з Дитятком Ісуса. Такий час католики західного обряду називають Адвентом. Цей період багато хто прийме виключно, як піст, або ряд основних ситуацій і символів, які з'являються на протязі чотирьох передніх ліній. Дійсно, вище зазначені речі теж являються невід'ємною частиною Адвенту, але першочергово він не знає, наскільки глибокий характер і альтернатива є перевагами.

Адвент у перекладі з латинської означає «прихід». Є час очікування, що передує свята Різдва Христового.

 З перших днів Адвенту в Католицькій церкві починається літургійний рік. У цьому періоді особливості проявляються акт милосердя в різних його проявах.

 Духовний зміст Адвенту двоякий. По-перше, це період підготовки до Святкування Різдва, "Годова радісна Очікування", за інше, цільове року не є місцем РОСГЛЯДУ питання про майбутнє міста .

 Початок Адвенту знаменується розміщенням зелених гілок у формі вікна, яка є дуже поширеним символом, що знаменує початок церковного року. Це - круглі вікна з гілкою ялину або інших вітчизняних рослин, де п'ять свічок: чотири - по колу і п'яти - в центрі. Можливо, одночасно символічно і засоби переказують різницю історії, яка існує багато способів, які допомагають зрозуміти цей символізм. Але головне значення укладено не у вивченні різних сторін, а в історії, до якої він закликає нас прислухатися.

 Коло вінка нагадує про Самого Бога, про Його вічне буття і безмірна міліція, у яку, дійсно немає ні початку, ні кінця. Зелений колір розповідає про надію, яку ми маємо в Господі, надії новизни, відродження і вічного життя. Свічки символізують світ Бога, який зійшов на наш світ з народженням Його Сина. Чотири свічки по колу відіграють період очікування - чотири неділі Адвенту, які, у свою чергу, символізують чотири століття очікування, з часу проходження Малахії до народження Христа. У центрі вкрити п'ять сіток , котра вказує на Діву Марію, яка чекає приходом Сина. Зрозуміти романтику (називати з латинської пісні « роженою»)”-" знімати небеса росу ") і запалити під час свята Месі на честь Пресвятої Богородиці.

 Адвент - одне з небагатих християнських святкувань, яке відзначається як у церкві, так і вдома. Дуже часто в сім'ї вікнів Адвенту встановлюються обідні вікна, а свічки запалюються під час їжі. Перед тим, як запалити свічки, особливо в неділях, читаються вірші з Біблії. Щотижня протягом чотирьох тижнів запалюється нова свічка, а потім під час іспиту протягом всього тижня запалюється ті ж свічки. Таким чином, цей час дає змогу вивчити Слово Боже, допомагаючи разом, допомагаючи придбати дітям віру, особливо в тій чи іншій формі.

 На богослужінні в церковному вікні Адвенту, як головний символ цього часу, вказує церковна громада на зародження історії, яка поступово розкривається до літнього року. Щонеділі члени Церкви беруть участь у запалюванні свічки Адвенту, в числі відповідних уривків з Біблії. Деякі церкви надають цю систему сім'ї.

 Адвент додається час підготовки, де основну увагу займає молитва. Якщо Великий піст характеризує стан і дух, це означає, що мова йде про звільнення, відмінність, мотивацію покоління, звільнення, мотивацію тих, хто хоче змусити і хто чекає великого світла!

 Оксана Конанець