«Не бійтесь, бо я звіщаю вам велику радість, що буде радістю всього народу, сьогодні народився вам у місті Давидовім, Спаситель, Він же Христос-Господь і ось вам знак, ви знайдете Дитя сповите, що лежатиме в яслах.»

Різдво Христове - це сімейне свято, тому вся наша парафіяльна родина зібралися, 24 грудня о 20:00 в Храмі на Пастирці, щоб разом з ангелами прославляти Того, Чия любов не має меж.

Звучання колядок перед Пастиркою, які виконували учні з Червоноградської музичної школи, впроваджували нас в Різдвяний настрій та «заохочували» усіх присутніх, відкрити серце для Дитяти Ісуса, щоб воно стало «яслами» в яких Він народиться!

Цю велику радість Різдва Господнього, прийшли з нами розділити о. Казимир із Сокаля, оо. Василіани з Церкви св. Юри, о. Олег з православної церкви св. Варвари, їхні парафіяни, та сестри Служебниці.

На закінчення Пастирки о. Микола всіх сердечно привітав та подякував за спільну молитву, опісля традиційно було ділення з усіма вірними ОПЛАТКОЮ, яка символізує взаємну любов та примирення.

Різдво Христове - дивовижний час, коли серце наповнюється радістю та очікуванням дива.

Христос народився! Славімо Його!

Адміністратор

СВІТЛИНИ - Ігор Скрипка