В неділю, 20 травня, в Урочистість Зіслання Святого Духа, Католицька парафія м. Червонограда відсвяткувала парафіяльний відпуст.

Головний служитель, о. Славомір Зєліньскі OFM Conv, підкреслив у проповіді, що Дух Святий є тим хто з пустелі робить родючу землю. І заохотив усіх, щоб сповнюючись дарами Духа Святого давали добрі плоди.

В святкуванні взяли участь католицькі священики з Жовківського деканату, зі Львова, Лопатина, Копиченець, Хоросткова, Володимира-Волинського та Кременця, а також греко-католицькі свящиники з Червонограда та Рекленець.

Особливими гостями були о. Франческо Бамонте монах зі згромадження слуг Непорочного Серця Марії, екзорцист міста Риму і о. Паоло Карлін францисканець капуцин, прес-секретар Міжнародної Асоціації Екзорцистів. Котрі приїхали, щоб поділитися своїм досвідом зі священиками з України. Отець Франческо заохотив всіх присутніх не наражатися злу і побажав нам миру.

Учасники відпусту після Святої Меси взяли участь у виступі дітей та молоді.

Святкування продовжилося на подвір’ї, біля храму, де парафіяльний гурт з м. Кременця, дав концерт та провадив танки. Охочі могли посмакувати їжу та випічку, яку приготували парафіяни.

Адміністратор

СВІТЛИНИ