Урочистість Божого Тіла і Першого Причастя в Червонограді

В нашій парафії Зіслання Святого Духа, 3 червня, відбулася подвійна Урочистість: Божого Тіла і Першого Святого Причастя. Ціла наша парафіяльна спільнота тішилася та молилася за Ірину, Сергія, Вероніку, Вікторію, Марію, Валерію, Лілію та Вікторію, котрі 2 червня вперше приступили до Таїнства Сповіді, а в неділю 3 червня - до Святого Причастя.

Перед Святою Євхаристією діти попросили своїх батьків про благословіння, а потім вирушили до Храму. Протягом цілої Служби, на їхніх обличчях, можна було помітити і радість, і хвилювання. Опісля вони від щирого серця висловили свою подяку Богові, о. Миколі, батькам, сестрам, хрещеним і всім вірним словами та таночком. А на завершення отримали пам'ятки Першого Святого Причастя.

Святкування продовжилося на парафіяльному подвір'ї. На початку була пантоміма, яку приготувала молодь, як подарунок для Першопричасників, потім конкурси для дітей, батьків та хресних, а опісля був солодкий стіл.

Діти переповнені радістю та щастям сіяли, як сонечко та своїм світлом зігрівали усіх присутніх на їхньому святі. Бажаємо Першопричасникам та їхнім батькам, щоб та святість та радість Першого Святого Причастя ніколи не згасла в їхньому житті.

Адміністратор

ФОТОРЕПОРТАЖ:

Галини МЕЛЬНИЧУК

Ігоря СКРИПКА