Паломництво "Дітей Марії" до Янівської Матері Божої

Після Святої Меси, 9 травня, спільнота Дітей Марії з нашої парафії вирушила у подорож до Матері Божої та ще до багатьох цікавих місць. Першою нашою зупинкою був санктуарій Матері Божої Янівської, Цариці миру. Отець Адам нас гостинно прийняв та розповів історію церкви та ікони в Янові. Цікава річ що у цьому костелі зберігалися старовинні ікони та статуя, які були передані на прохання різних людей.

Отець показав підвал де була похована княгиня та були залишки старого, головного вівтаря. Опісля екскурсії ми подякували отцю і вирушили далі. Наступна наша зупинка відбулася в Страдчі. Там ми побачили хресну дорогу та побували у декількох каплицях. Погода була жаркою, але вона не завадила нам їхати далі, бо наступним місцем призначення були "Чарівні озера". Ось там ми трішки освіжилися та побували на кораблі (на жаль він не був рухомим). Здавалося стільки гарних вражень, але це було не все.

Заповідник, ось там ми побували далі. Побачили у ньому різних тварин та рослин. Найбільше нам запам'яталися сарни, бо їх ми годували прямо з рук. Різні метелики, жуки, комахи, змії, макети тварин були розташовані на цій території. Після цього заповідника ми вирушили в Крехів,  де побували біля джерела святої Анни, були у печерах де жили колись монахи. Пізніше Крехів нас здивував своєю красивою територією та церквами. Після такої довгої екскурсії ми вирушили додому, замучені, але щасливі. В особливий спосіб дякуємо о. Миколі та с. Оксані за таку чудову поїздку. Також обіцяємо свою молитву о. Адаму та усім людям які зустрічалися нам на шляху.

Дарія Кузьмів