В четвер, 28 червня наша парафія Зіслання Святого Духа (м. Червоноград) уже вкотре вирушила у велотур, об’єднавшись з парафіянами з Жовкви та Рясної (Львів).

Подорож обіцяла бути цікавою та пізнавальною.

Незважаючи на нічний дощ та похмуре небо, ми вирушили в дорогу.

Наша подорож розпочалася з Святої Меси в Червонограді та Благословіння декана о. Йосифа у Жовкві, після цього вело-мандрівники вирушили до Крехова. Ми були сповнені сил та енергії. Темні хмари почали розходитись, лагідний вітерець обвівав наші обличчя, око милувала гориста місцевість, а запах липи додавав нам сили. Ми незчулися, як прибули до Крехівського монастиря св. Миколая обителі отців Василіян, де помолилися коронку до Божого Милосердя і рушили до цілющого джерела та печерного монастиря, видовбаного у природніх нішах невеликої скелі.

Та саме, тут наша подорож перетворилася на екстремальну. Слизька глина під ногами ускладнювала нам підйом – спуск, але ми справилися допомагаючи один одному.

Після у нас був смачний обід, за, що щиро дякуємо отцям.

Дальше наша група поїхала в с. Майдан, де ми мали змогу скупатися в «Чарівних озерах» та помилуватися красою природи.

Попрощавшись з велосипедистами з Рясної, ми вирушили назад. Природа вже не дуже вражала, шквальний вітер ускладнював нам рух… Але ми справились… Втомлені та щасливі повернулися додому. Позаду залишилося 40 кілометрів та море позитивних емоцій.

Дякуємо о. Миколі, о. Сергію та о. Рафаїлу за чудову веломандрівку.

Галина Мельничук

CВІТЛИНИ