В П'ЯТНИЦЮ, 28 ВЕРЕСНЯ, О 15.00 НА МОЛИТВУ ДО БОЖОГО МИЛОСЕРДЯ

на вул. Клюсівська, 30, біля Католицької церкви Зіслання Святого Духа, зібралися вірні, щоб разом з усім світом молитися за священиків, про мир в усьому світі і в Україні, за наші країни, міста та села і за молодь.

Ви можете також зібрати групу людей біля свого будинку, які захочуть молитися Коронкою до Божого Милосердя і в цей спосіб приєднаєтеся до спільноти вірних, які у своїх містах вийдуть на вулиці, щоб вшанувати "Годину Милосердя".

Адміністратор

СЛОВО ВІД ОРГАНІЗАТОРІВ

Вже десять років, 28 вересня о 15:00, в річницю беатифікації блаженного о. Михайла Сопоцько, духівника та сповідника св. Фаустини Ковальської, шанувальники Божого Милосердя зустрічаються на тротуарах, перехрестях і площах міст, щоб вшанувати «Годину Милосердя» і просити Бога в найважливіших для них намірах.

Все це займає 10-15 хвилин. Ось, вся подія...

В останні роки до молитви «Коронкою до Божого Милосердя на вулицях міст світу» приєдналися віруючі з багатьох країн світу. Щороку ми отримуємо тисячі фотографій та численні перекази (написані та зняті), що показують гарячу молитву на вулиці. Це є чудовим свідченням віри в Боже Милосердя в Україні та цілому світі.

У 2014, 2015 і 2017 роках єднався з нами і благословив нас Папа Франциск, якого і цього року смиренно просимо про благословення і участь в спільній молитві.

Цього року ми будемо молитися в намірах:

1. За священиків, щоб виконали Божу волю, дану святій Фаустині: «Священикам, які голоситимуть і прославлятимуть Моє милосердя, дам предивну силу, і помажу їх слова, і зворушу серця, що яких промовлятимуть». (Щоденник 1521).

2. Про мир у світі, особливо в Україні і на Близькому Сході, для повернення біженців до своїх рідних країн та допомоги у відбудові їхніх осель!

3. За наші країни, міста, наші сім’ї та за нас самих.

У намірах Святішого Отця на місяць вересень:

4. Щоб молоді люди на африканському континенті мали доступ до освіти та роботи на своїй батьківщині.

З молитовним вітанням o. Реміґій Реслав SJ із командою "Іскра Божого Милосердя"