"Милосердя не є звичайним співчуттям до чужого горя. Воно є повнотою любові, яка в свою чергу провадить до повноти справедливості. Милосердя означає мати живе серце; серце, яке відгукується з любов'ю - щедрою, палкою і жертовною…" (Св. Хосемарія),

власне протягом Великого Посту, о. Микола, заохочував кожного з нас відгукуватися з любов’ю на потреби інших. Кожен, хто хотів і мав можливість протягом 40 днів відкладав кишенькові гроші або цукерки (діти) і в цю Неділю ми змогли принести їх як дар серця в жертву на Євхаристії.

Цьогорічна пожертва була призначена на потреби безхатченків, якими опікуються Сестри Альбертинки у Львові. На запрошення настоятеля, до нашої парафії приїхала с. Єроніма, яка розповіла про діяльність Сестер та життя людей яким служать. Нехай Господь благословляє Сестрам у їхній не легкій праці.

"Церква має бути місцем дарування милосердя, де кожен міг би почувати себе прийнятим, тим, кого люблять, пробаченим, покликаним жити відповідно до Евангельської новини" (Папа Франциск)

Не біймося! Проявляймо милосердя один до одного!

Адміністратор

СВІТЛИНИ