Урочистість Першого Святого Причастя!

«Ось день настав, що нам дав Господь. Линуть пісні і радіємо всі…» Цей радісний день для нашої парафії настав, 2 червня 2019 року, в Урочистість Першого Святого Причастя, коли 6 дітей (Максим, Анастасія, Злата, Аліна, Анна і Аделіна) після тривалої підготовки приступили до так важливого в християнському житті Таїнства - Євхаристії, а напередодні - до Таїнства Примирення.

Це дуже важлива і радісна подія для усієї нашої парафіяльної спільноти, а особливо для батьків і рідних Першопричасників. Все навкруги як би підкреслювало святість цих діточок: білі сукні, альба, квіти, а особливо усмішки на їхніх обличчях. Радість не мала меж…

Господь сказав нам: «Будьте як діти…» Будьмо як діти - приступаймо частіше до Сповіді і Святого Причастя, приймаймо Ісуса у Пресвятих Дарах. Радіймо з Його присутності в наших серцях. Вказуймо дітям правильний шлях до Бога.

Урочисту Святу Євхаристію очолив настоятель, о. Микола Леськів. На завершення Святої Меси діти висловили свою подяку Богові, Священнику, Батькам і всім присутнім піснею та таночком. Опісля був солодкий стіл і різні конкурси, одним словом – було ВЕСЕЛО

Дякуємо усім, хто причинився до того, щоб це свято було ВЕЛИЧНЕ!

П.С. Я мала щастя приготовляти цих діточок до Першої Сповіді і Святого Причастя. Дякую Богу за цих Ангеликів і прошу, щоб Вони ніколи не віддалялися від Господа.

с. Оксана Понідзельська

СВІТЛИНИ - Василь Івков