"Канікули з Богом" в с. Язловець

 

Впродовж шести днів, з 11 по 16 червня 2019 року, діти з нашої парафії Зіслання Святого Духа, мали чудову нагоду не тільки весело провести час, але й ближче пізнати Бога. Протягом цих днів спілкувалися, краще пізнавали один одного, вчилися працювати в групі і прислуховуватися до думки іншої особи, веселилися, пізнавали нашу чудову Країну і духовно зростали.

Ці прекрасні «Канікули з Богом» ми провели в с. Язловець на Тернопільщині, де нас гостинно прийняли Сестри і мешканці. День розпочинався і завершувався молитвою, а товаришувало нам Боже Слово, яке щодня допомагало згуртувати дітей та налаштувати на щиру спільну працю, щоб виконати усі завдання, а їх було чимало. Групи: «Божі Виноградинки» та «Паломники Святого Духа» не боялися жодної праці, навіть коли мали завдання до вибору, то не задумуючись завжди виконували усі, жодного не пропускаючи, щоб прикрасити свою «Виноградну лозу».

Що за канікул без Служби Божої? Євхаристія – це можливість дуже близько і особисто зустрітися з Господом. Зазвичай дітям нудно, але не нашим дітлахам - вони з РАДІСТЮ, щодня приготовлялися до цієї важливої зустрічі. Ще раз хочу підкреслити з РАДІСТЮ і цю радість не можливо було не помітити. Готували Читання, Псалми, Молитву Вірних, підбирали пісні, якими хотіли прославляти Бога, переживали, щоб гарно прочитати, заспівати. А про зовнішній вигляд, то взагалі бракує слів… Милувалася ними, коли вибирали найкраще вбрання, дівчатка – сукні, спіднички, а хлопчаки – штани, хоча і було спекотно та робили гарні зачіски. Душа радіє, що вже з малечку розуміють з Ким зустрінуться на Євхаристії.

Звичайно крім молитви, ми мали веселі вечори, танці, забави, сценки та неперевершені подорожі до м. Тернопіль, в урочище Червоне – водоспади, Чортків, Білобожниця і Зарваниця.

Свою подяку керую до настоятеля, о. Миколи Леськів та до наших «Паломників Святого Духа» і «Божих Виноградинок», тішуся і дякую, що була разом з Вами!!! Ви неперевершені!!!

Богу подяка за веселі канікули!!!

С. М. Оксана Понідзельська

СВІТЛИНИ