День св. Миколая – це день радості для усіх, і маленьких, і дорослих. В цей день в нашій парафії ніхто не залишився без уваги та тепла Святого.

Цього року, 6 грудня, коли Церква згадувала Святого, в нашій парафії лунала щира молитва і привітання для Настоятеля, так як це був день Його Покровителя. Діти, молодь і дорослі обдарували о. Миколу своєю добротою, любов’ю та подарунками. А після Меси на усіх чекала солодка несподіванка.

А, 7 грудня, після Святої Меси розпочалася сценка, де на початку з’явилася Зима і Ангели та провели для дітей цікаві ігри, конкурси, а потім прийшов і сам св. Миколай. Діти із задоволенням спілкувалися зі Святим, розповідали йому вірші, співали пісні та відповідали на різні запитання. На завершення радісного спілкування св. Миколай щедро обдарував усіх присутніх дітей подарунками, які наповнили дитячі очі радістю та щастям.

Пам’ятаймо, що кожен з нас може бути як св. Миколай, обдаровувати інших посмішкою, добротою, подарунками і милосердям.

П.С. Щиро дякуємо усім добродіям, які допомогли св. Миколаю приготувати подарунки для наших дітей  Нехай Господь винагородить вам за добре серце!

Адміністратор

Світлини: Вероніка Коваль