Урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії!

«Діти Марії» - це спільнота дівчат, які прагнуть краще пізнавати Діву Марію і брати з Неї приклад. В нашій парафії ця спільнота існує 4-й рік, до неї  належать 15 дівчат, які вже склали свою присягу і маємо дві кандидатки, які приготовляються до цього дня.

Дівчатка активно беруть участь у житті парафії, служать іншим тими дарами, якими їх обдарував Господь та з радістю приходять на зустрічі, де глибше пізнають Пресвяту Діву Марію. 

В Урочистість Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії, 8 грудня, дівчата відновили свою присягу, вірно наслідувати Діву Марію, сумлінно та радісно виконувати Завдання і Обов’язки спільноти, а також віддано служити Церкві, та перейшли до вищих ступенів служіння.

Після тривалої підготовки Софія Гучок, Софія Данько та Андріана Гринчишин – перейшли до IV ступеня спільноти і отримали медальйони зі стрічкою блакитного кольору. Ірина Данько, Вероніка Щербакова, Вікторія Химич перейшли до ІІІ ступеня і отримали медальйони зі стрічкою зеленого кольору. Полінка Щербакова перейшла до ІІ ступеня отримавши медальйон зі стрічкою жовтого кольору, а Олександра Полодовська, Лілія Батарчук, Марічка Христин, Анна Христин, Катерина Батарчук та Вікторія Фоменко перейшли до І ступеня спільноти та отримали медальйон зі стрічкою рожевого кольору.

Нехай Пресвята Діва Марія, Непорочна Зачата, опікується дівчатами та допомагає їм йти за Ісусом.

с. Оксана

СВІТЛИНИ