"Не нам, Боже, не нам, а Імені Твому слава..."

В нашій парафії Зіслання Святого Духа, 11 червня, вперше відбулася Деканальна зустріч молоді.

Священники, сестри, семінаристи та молодь з Кам’янки-Бузької, Нового Яричева, Старої Скваряви, Жовкви, Рави-Руської, Сокаля, Червонограда, гості зі Львова та гурт „S. Anto” зібралися в Урочистість Найсвятішого Серці Ісусового, на драйвову молитву, щоб співом, словом та своєю присутністю величати Бога.

Зустріч поділялася на дві частини.

Перша – о. Микола привітав всіх прибулих гостей, потім було знайомство, представлення парафій та радісне прославлення Господа піснями з гуртом „S. Anto”, а також конференція, яку виголосив о. Григорій та допоміг молоді краще розібратися у різниці між закоханістю та любов’ю.

Друга частина зустрічі, звичайно, після невеличкого перекусу, - це була Адорація Ісуса в Пресвятих Дарах, чудові пісні на славу Господа, можливість посповідатися, прийняти особисте благословення, а завершальним моментом цієї частини була заступницька молитва, де усі присутні Душпастирі вислуховували, молилися та благословляли кожного, хто до них підходив.

Щиро ДЯКУЄМО нашим Священникам, що не побоялися зорганізувати таку зустріч, дякуємо гурту „S. Anto”, які своїм ангельським співом допомагали нам краще молитися, дякуємо Сестрам, дякуємо Вам, Дорога Молоде, що захотіли приїхати, ДЯКУЄМО, за свідоцтво Вашої віри.

Дякуємо всім, хто був з нами в живу і через онлайн трансляцію. Нехай Святий Дух провадить нас до святості.

с. Оксана Понідзельська CSSE

СВІТЛИНИ