Літо – найбільш очікувана пора року для дітей… час відпочинку, забав, веселощів… одним словом – канікули!

Власне на канікулах, можна весело провести час, знайти нових друзів, покупатись в озері, річці чи на морі та позагоряти на сонечку… Словом – добряче відпочити від усього, тільки не від Господа, а з Господом. І в цьому на озері Світязь нам допомагали Ангели.

Кожного дня ми мали Ангела-Покровителя, який нас супроводжував протягом дня і допомагав ставати кращими.

Першого дня – Ангел СПІЛЬНОТИ ознайомив нас з правилами безпеки на території бази, де ми відпочивали та поза нею, допомагав краще пізнати один одного, зрозуміти що таке «Спільнота», навіщо вона потрібна і як її творити.

Другого дня – Ангел ЛЮБОВІ допомагав відкрити джерело любові до інших людей, підказував якими способами можна показати свою любов до ближнього, про перешкоди і труднощі, які заважають виявляти любов до ближнього та зосереджував  увагу на темі важливості дружньої любові  в житті кожної людини.

Третього дня – Ангел МОЛИТВИ нагадав, що молитва – це розмова з Богом, це постійне перебування у присутності Бога, та підкреслив важливість молитви вдячності, пробачення і прохання.

Четвертого дня – Ангел ДОБРОТИ заохочував до формування  звички говорити правду, бути добрим до інших, не розпускати плітки, не обмовляти інших людей,  робити добрі вчинки.

П’ятого дня – Ангел ПРОЩЕННЯ показував, що Ісус – вчитель пробачення, говорив про необхідності взаємного пробачення та  про наслідки, до яких може привести те, що ми носимо в собі образи.

Та шостого, остатнього дня наших канікул, супроводжував нас Ангел ОХОРОНЕЦЬ, яий нагадав нам про своє існування та про те, що він завжди є поруч.

Протягом цих шести днів крім Ангелів: спільноти, любові, молитви, доброти, прощення та ангела-охоронця,  з нами був о. Микола, наш Настоятель, котрий піклувався про нас, веселився разом з нами та давав різні духовні настанови під час проповідей і не тільки. Пані Олена та п. Оксана, котрі дбали, щоб ми не повмирали з голоду та готували нам різні смаколики, а також наші чудові аніматорки: Настя та Марічка, котрі опікувалися своїми групами та приготовлювали ВЕСЕЛІ ВЕЧОРИ.

Наші канікули були переповненні радісними емоціями, позитивними враженнями, теплими та щирими усмішками!

с. Оксана

СВІТЛИНИ