В нашій парафії Зіслання Святого Духа, 14-15 травня, відбулася канонічна візитація, яку очолив і попровадив Отець Інфулат, Йосип Павлічек.

О. Йосип прибув до нас 14 травня о 16. 00, а вже о 17. 00 розпочав свою працю від зустрічі з дітьми та молоддю, потім була спільна молитва на Святій Євхаристії і зустріч з різними парафіяльними спільнотами, де вірні мали можливість поспілкуватися з Отцем Інфулатом і представити йому свою діяльність.

А в неділю о 9. 00 ранку в Урочистість Зіслання Святого Духа о. Йосип очолив Святу Месу під час якої відбулося Таїнство Хрещення, нашого наймолодшого парафіянина, Юрія Гавриїла. Опісля було відвідування кладовища і зустріч з хворими парафіянами, з родинами та з сестрами св. Єлизавети. А завершилась канонічна візитація Урочистою відпустовою Святою Месою о 16. 00, котру теж очолив Отець Інфулат і виголосив проповідь підкреслюючи важливість і необхідність Божого Милосердя в нашому житті. А також під час цієї Євхаристії уділив Таїнства Конфірмації Владиславі Форостяк.

Розділити з нами цю радість приїхали священики з різних парафій і конфесій зі своїми вірними та сестри-монахині.

А після Євхаристії ми продовжили святкування концертом, в якому взяли участь діти та молодь нашої парафії. Забави продовжились інтеграційними танцями де усі весело провели свій час.

с. Оксана CSSE

Світлини:

Михайло і Галина Мельничук

Адміністратор