Наші «Канікулі з Богом» розпочалися, 19 червня, опісля Святої Меси ми вирушили в незабутню подорож на Озеро Світязь. Тема цього відпочинку була «СПАДКОЄМЕЦЬ». Де ми «Вогники», команда з Червонограда та команди «Жуки» і «Божі овечки» з с. Понінка, пізнавали різні духовні цінності, які ми успадкували від Бога Отця. У кожної команди був свій девіз, яким ми починали наш веселий вечір. На ньому були різні танці та конкурси, в яких всі дружньо брали участь. Були і перемоги, і поразки, але все-таки команди впевнено дійшли до кінця.

Ранок ми розпочинали від зарядки, молитви та смачного сніданку. Після того, як всі дружньо помили посуд вирушали на пляж, де плавали і грали в різні ігри. Навіть коли погода була холодною, ми знайшли спосіб, як зігрітися. У цьому нам допомогла дуже цікава гра «Червона п'ятка». Наш о. Микола, о. Вадим, семинарист Андрій, п. Люда та п. Лєна надійно сховалися на визначену територію, а команди шукали людину у якої була «Червона п'ятка», з умовою, що команда мала триматися за руки. Незважаючи на те, що ви були найбільшою командою (17 осіб), ми не здавалися, а разом бігали, підтримуючи один одного, гарно виконували всі завдання, і співали, і танцювали… та «Червону п'ятку» знайти так нікому і не вдалося, тому ми вирішили всі команди разом шукати її і зясувалося, що вона була в нашого о. Миколи.

А також в похмуру погоду, с. Божена проводила для нас МАЙСТЕР КЛАСИ: різні листи, декор банок та підставки під ручки. Цей день був цікавим по своєму, тому що тиждень пролетів непомітно. В останній день відпочинку ми підсумували всі дні і після смачного обіду, приготовленого п. Людо, дружно попрощавшись ми покинули наше незабутнє містечко.

Особливу подяку хочемо висловити о. Миколі та с. Оксані за цей прекрасний відпочинок, гарно проведений час і дні проживання разом.

Дарія Кузьмів та Аліна Котик

СВІТЛИНИ