З п’ятниці по неділю, 20-22 грудня, в нашій парафії відбулися передріздвяні реколекції, які попровадив о. Яків Дембіцкі з Нового Яричева.

Реколектант нагадав нам на чому полягає Адвент, як важлива є щира сповідь та довіра до Бога.

На проповіді, під час дитячої Меси, в казковій формі розповів дітям, «що наше життя це мандрівка в гору і якщо ми за прикладом Марії будемо йти слідами Ісуса, то швидко досягнемо мети».

На зустрічі з молоддю, поділився Богдан Лобас, отець пояснив на чому полягає справжня любов: перше – ми чуємо, потім – бачимо, далі – захоплюємося і тільки потім приходить СПРАВЖНЯ ЛЮБОВ. Перші три пункти – це є любов, але не справжня, а четвертий пункт - це вже є Любов справжня. Так само і з Господом - ми на початку чуємо про Ісусу Христа, але добре не знаємо Його, потім ми його зустрічаємо - ходимо до сповіді, регулярно читаємо Біблію, молимося, приступаємо до святого Причастя  і т.д., потім ми захоплюємося Ним - це прокидаємось з думкою про Бога, що треба помолитися і т.д., а вже справжня Любов – вимагає жертви - це коли ми публічно її визнаємо і не боїмося її. Ми часто блукаємо між другим і третім пунктом, бо не хочемо жертвувати себе, свій час, встидаємося публічно признатися до Ісуса.

На закінчення реколекцій, в останню неділю адвенту, двох міністрантів-хоралистів, Юліан Коцечко і Данило Мельничук, були прийняті в до вищого рангу міністранта-книги.

Сердечно ДЯКУЄМО, о. Якову, за чудову науку та за час, який посвятив для нас! Нехай Господь Вас провадить і благословляє.

СВІТЛИНИ

Адміністратор