Господь дарує нам ЖИТТЯ! Тому Церква оберігає його від моменту зачаття, аж до природньої смерті і заохочує всіх бажаючих духовно усиновити одну, тільки Богу відому дитину, щоб врятувати її від аборту, від вбивства.

В Урочистість Благовіщення Господнього, яке в цьому році було перенесене на 9 квітня, в нашій парафії 25 особи прийняли рішення впродовж 9 місяців молитися за духовне дитя  і в присутності вірних перед вівтарем принесли свої обітниці.

Приєднуйся і Ти! Допоможи врятувати ЖИТТЯ!

ДУХОВНЕ УСИНОВЛЕННЯ ЗАЧАТОЇ ДИТИНИ

Потрібно молитися за зачату дитину, щоб урятувати її від убивства. Вона кличе на допомогу також і тебе.

Це молитва за дитя, ім’я якого знає лише Бог. Молитва ця триває 9 місяців і полягає в щоденному промовлянні однієї таємниці Розарію (одне «Отче наш...», десять «Радуйся, Маріє...», одне «Слава Отцю...»), а також такої молитви:

Господи Ісусе, за заступництвом Твоєї Матері, Пресвятої Діви Марії, яка з любов’ю Тебе породила, а також за заступництвом святого Йосифа, якому Тебе довірили і який був Твоїм Опікуном після народження, прошу за цю духовно усиновлену мною дитину, яка ще не народилася і зараз перебуває під загрозою загибелі.

Прошу Тебе, Господи Ісусе: даруй батькам цієї дитини любов і відвагу, щоб вони залишили своїй дитині життя, яке Ти сам для неї призначив.

Можна також ще додати добровільну постанову, наприклад, частіше сповідатися й приймати святе Причастя; постити на хлібі й воді; допомагати нужденним.

Духовне всиновлення зачатої дитини розпочинається обітницею, яка складається в храмі або вдома перед хрестом чи іконою, і має такий зміст:

Пресвята Діво Богородице Маріє, всі Ангели та Святі! Прагнучи нести допомогу ненародженим дітям, твердо постановляю та обіцяю, що відсьогодні духовно усиновлюю одну дитину, ім’я якої знає тільки Бог. Хочу впродовж дев’яти місяців щоденно молитися про її порятунок і щасливе народження, а також про її праведне життя. Господи, допоможи мені виконати цю постанову, а ту дитину, ім’я якого знаєш лише Ти, оберігай своєю могутньою опікою. Амінь.

Moбільний додаток українською мовою можна стягнути в Play Матркеті під назвою Powerbank for Life

YOUTUBE

Адміністратор